Tegenwoordig bestaan er houders met 5 mesjes op rij, maar dat is inmiddels alweer achterhaald: zie hier de nieuwe Gillette MACH7.
Eh... wacht even, nog één mesje erbij voor nóg een beter resultaat: de Gillette 8 track.En met nog eens twee mesjes erbij, de teller staat op 10, krijg je de Gillette Fusion Duo. Let op: de mesjes zijn extra breed.
Maar de nieuwe de 'Stoltz Revolution Razor' met Tri-Quad™ Techno­logy overtreft alles: 12 mesjes! Dat scheert pas écht efficiënt in één beweging, en euh... nóg gladder.
Ook andere fabrikanten hebben al een verge­lijk­bare versie op de markt gebracht. Zou scheren met 12 mesjes de toekomst worden?


Scheren met slechts 12 mesjes? Welnee...
Of met meer precisiemesjes?
Of zal het een volledig andere kant opgaan met het scheer­apparaat van de toekomst en moeten we het zoeken in de accessoires, zoals een ingebouwd spotje?Voor de consument wordt het steeds lastiger om het juiste scheer­apparaat te kiezen. Wat gaat het worden: de Fillette SENSELESS (2 mesjes), de Fillette MOCK 3 (3 mesjes), de Fillette Con-Fusion (5 mesjes) of toch de Fillette MIGNON (1 mes)? Misschien biedt deze cartoon hulp...

Een opvallende overeenkomst. Welke van de twee was eerder? Maar nog belangrijker, wat gaat volgen: de Ford Sensor of misschien wel een Gillette Explorer?


Gillette Fusion


Ford FusionOok het klassieke scheermes kan niet achter­blijven bij de huidige ontwikkelingen: zie hier de metamorfose...


Hoe zou de wereld er uitzien als fabrikanten van scheer­mesjes alle producten zouden ontwerpen? Volgens Mark Parisi zo:


Waarom scheren voor de spiegel als het veel moderner kan met de cam? Zou dit het nieuwe scheren worden?Er zijn al accessoires voor het nieuwe scheren ontwikkeld:
Gillette USB series. Een handige USB-hub in de handdoek en zelfs een USB-aansluiting op de scheergel!

De Spice girls zijn verleden tijd, maar de dames hebben nog wel een eigen verzorgings­producten­lijn voor mannen op de markt gebracht. Het schijnt dat de Old Spice Girls-aftershave het meest gekocht wordt door de wat oudere scherende heer...


Nooit meer een stoppelbaard? Dus élke situatie onder controle? Gebruik dan de nieuwste iPod-accessoire: de mini-shaver. Leuk detail is dat onder het scheer­blad een kleine speaker is ingebouwd, zodat je tijdens het scheren naar je favoriete muziek kunt luisteren. Wie wil dat nou niet?Of je gebruikt het nieuwste gadget van Philips, de PhiliPHONEshave: een mobiele telefoon met ingebouwd scheer­apparaat. Hiermee heb je dus altijd je scheer­apparaat bij de hand! Zou jij nog zonder kunnen?


Het kan natuurlijk altijd gladder. Hoe glad wilt u het hebben?Kent u het Wilkinson-ei? Nu nóg gladder! En bent u trouwens al klaar voor Pasen? Met deze eieren wordt uw paasbrunch een waar hoogte­punt!


Welk mes voor het beste resultaat? Dat is steeds de vraag. Als je het écht niet meer weet, kan de Gillettine 3000 uitkomst bieden...


Weet u een leuk scheergrapje?
En is dat net zo grappig als de grapjes hier?
Mail naar: info@scherendeheren.net. Bedankt!