superglad... ook nat!
Denkt u bij Philips alleen maar aan droog­scheren? Toch ligt de werkelijk­heid anders: met de meeste elektrische scheer­apparaten van Philips kunt u tegen­woordig zowel droog- als natscheren. Dus ook met water en scheer­gel of scheer­schuim, zelfs onder de douche. Met de geavan­ceerde Philips-technologie bent u verzekerd van een soepele scheer­beurt. En het resultaat? Gladder dan ooit!Een inmiddels populaire telg in de scheerfamilie is OneBlade: trimmen, bijwerken en scheren van elke haarlengte... hij doet het allemaal! De unieke OneBlade technologie heeft een snel bewegend mesje (200x per seconde) en kan zelfs het langste haar aan. De glijdende coating en afgeronde uiteinden beschermen de huid. En OneBlade is water­bestendig, dus hij kan ook natscheren met schuim, ook onder de douche.
Met de speciale opzetkammen (Body Kit) is OneBlade ook te gebruiken voor het hele lichaam, zelfs op de meest gevoelige plaatsen.actie voor modellen

Philips stelt een OneBlade (of een body­groom) beschikbaar voor ieder model dat fotoseries laat maken in de retro seven­ties bad­kamer en/of op een buiten­loca­tie. Hierbij kunnen even­tueel ook foto's gemaakt worden van het stylen, trimmen en scheren met de OneBlade of een Philips-shaver.

Wilt u meer weten over de nieuwste scheerapparaten van Philips? Bezoek de Philips-website of kijk op de nieuws-pagina.